TANIA VALVERDE CAMPIOA DE EUROPA

Publicado por: Ourense Atletismo

Tania Valverde vén de proclamarse Campioa de Europa W35 en salto de lonxitude. No mesmo campionato, Maria José Salmerón rematou en cuarta posición nos 60 metros.

O Campionato de Europa de pista cuberta foi disputado na cidade polaca de Torun e nel participaron as nosas dúas atletas de categoría W35. Tania venceu á atleta estonia Võhmar Kristi por tres centímetros, igualando a súa mellor marca da tempada cun mellor salto de 5.52. María José clasificouse gañando a súa semifinal cun rexistro de 8.02, o que é a súa marca da tempada, e na final foi cuarta cunha marca de 8.07, a oito centésimas do podio.

Fantásticos resultados das dúas atletas que mostraron estar nun magnífico momento de forma para o campionato europeo.