Seguros Sueiro perde ante Carballal facendo unha boa primeira metade

Publicado por: Bm Xiria

De novo a lóxica impúxose na categoría xuvenil feminina. O Carballal, un dos favoritos para o título e invicto ata a fecha, acadou os puntos nun partido onde o Xiria pelexou man a man durante toda a primeira metade. Por unha banda a velocidade do Carballal apotaba buratos nas zonas laterais da defensa verde, mentres que as de Bergantiños empregaban o xogo colectivo para xerar situacións de superioridade, que sumado ó lanzamento exterior mantiña a igualdade no marcador ó longo dos primeiros trinta minutos (13-13), aínda que unhas perdas de balón nos derradeiros minutos otorgaron unha pequena vantaxe de tres goles para as locais xusto antes de chegar ó descanso (16-13).… Seguir lendo >>

La entrada Seguros Sueiro perde ante Carballal facendo unha boa primeira metade aparece primero en Escolas Balonmán Xiria.

Enlace con la noticia original: Seguros Sueiro perde ante Carballal facendo unha boa primeira metade