O Calvo Xiria sae derrotado do derbi ante o Oar Coruña

Publicado por: Bm Xiria

O Calvo Xiria, viuse superado en todo momento por un conxunto Oarista que foi mellor e baseou o resultado nunha sólida defensa que lle permitiu manexar o ritmo de xogo.

A pasividade coa que saíu o Calvo Xiria ao 40×20, pagouna en demasía con dúas exclusións nos primeiros 10 minutos, cunha defensa individualizada, sen axudas; un ataque posicional afastado ao que habitualmente nos ten acostumados, e a mala selección de lanzamento; minguaron desde o inicio ao equipo que xa perdía por 5 goles mediada a primeira parte.Seguir lendo >>

La entrada O Calvo Xiria sae derrotado do derbi ante o Oar Coruña aparece primero en Escolas Balonmán Xiria.

Enlace con la noticia original: O Calvo Xiria sae derrotado do derbi ante o Oar Coruña