O Hierros Varela Urbieta sofre a primeria derrota da tempada

Publicado por: Bm Xiria

Os nosas rapazas desprazáronse o sábado á Coruña, tralo último punto conseguido a pasada semana, coas esperanzas de volver cos dous puntos a Carballo e manterse na cabeza da táboa no seu grupo, pero desta vez non foi así.

A pesar dun bo comezo das nosas con moi boas accións defensivas e un ritmo rápido no ataque que obrigou a pedir un tempo morto das locais, os últimos dez minutos da primeira metada tiveron cor claramente violeta e chegouse ó descanso coa máxima diferenza no marcador (15-9).… Seguir lendo >>

La entrada O Hierros Varela Urbieta sofre a primeria derrota da tempada aparece primero en Escolas Balonmán Xiria.

Enlace con la noticia original: O Hierros Varela Urbieta sofre a primeria derrota da tempada