O Nordata supera o Bm. Porriño e descansa na parte alta

Publicado por: Bm Xiria

Ben se deron as cousas na mañá do domingo no IES Monte Neme para o Nordata Xiria, que recibía na xornada de Liga Ouro o filial do Bm. Porriño.

Desde un inicio as carballesas saíron moi concentradas na defensa, maniatando o ataque porriñés e deixándoas despois dos primeiros vintecinco minutos con tan só catro goles no electrónico(12-4, descanso).

No segundo tempo as visitantes tentaron reaccionar, aproveitando certos erros no lanzamento das do Xiria que non baixaron os brazos e conseguiron retomar sensacións que lles fixo a parte final do encontro máis doado.… Seguir lendo >>

La entrada O Nordata supera o Bm. Porriño e descansa na parte alta aparece primero en Escolas Balonmán Xiria.

Enlace con la noticia original: O Nordata supera o Bm. Porriño e descansa na parte alta