Publicado por: F.G. Ciclismo

Modalidades:

A ciclista galega  Mila López (Ifit Galicia) logrou proclamarse gañadora da Copa de España de Ciclismo Adaptado categoría  WH4 e a falta dunha proba para concluír a competición. A “handbyker”  baionesa impúxose con autoridade nas dúas últimas carreiras celebradas nas localidades murcianas de  Aguilas e  Mazarrón que foron a sexta e sétima probas da Copa, ambas as organizadas polo Club Ciclista Prol Bike.

López sorprendeu na xornada do sábado pola superioridade mostrada na súa categoría  WH4 ao completar as voltas ao percorrido de 3,1 quilómetros en 01:14:20 deixando á segunda clasificada Pilar Montoya (Fundación Castela) a catro voltas e á valenciana  Beatriu  Spuig (Tetrasport) a cinco.

Tras a súa vitoria en  Mazarrón, a galega non se reservou nada en  Aguilas e lonxe de acusar o esforzo do día anterior mostrouse novamente intratable no percorrido  aguileño disposto sobre unha distancia de 2,6 quilómetros. Á conclusión,  Mila venceu cun rexistro  de 1:08:34 deixando a Pilar Montoya (Fundación Castela) e Mª Vitoria  Cañada (Tetrasport) a tres voltas de distancia.

Mila López (Ifit Galicia) pecha desta maneira unha brillante tempada no que á Copa de España de Ciclismo Adaptado de Estrada refírese xa que podería permitirse o non tomar parte na cita que lle resta para chegar ao seu fin: o Gran Premio Cidade de Badaxoz.

Enlace con la noticia original: Mila López (Ifit Galicia) gañou en Murcia a xeral final da Copa de España de Ciclismo Adaptado